TARIEVEN
2024

KIES UIT HET PAKKET WAT HET BESTE BIJ JOU PAST. WEL MUZIEK LES MAAR WEINIG BUDGET? MAAK AANSPRAAK OP JEUGDFONDS SPORT&CULTUUR

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bepalingen opent nieuw scherm

Losse lespakketten

T/M 12 JAAR:
€ 16,- PER LES VAN 25 MIN

 

13 T/M 17 JAAR + STUDENTEN*:
€ 18,- PER LES VAN 25 MIN

 

V.A. 18 JAAR:
€ 22,- PER LES VAN 25 MIN

Jaarcontract

LEERLINGEN T/M 12 JAAR:
€ 520,-

 

LEERLINGEN 13 T/M 17 JAAR:
€ 599,-

 

LEERLINGEN V.A. 18 JAAR:
€ 740,-

Een jaarcontract is 36 LESSEN PER KALENDERJAAR

Groepslessen

In overleg

De lessen duren 25 minuten en worden in principe individueel gegeven. In overleg is er veel mogelijk, maak je wensen kenbaar bij de inschrijving of proefles. Wil je een half uur per week les, 45/60 minuten per 2 weken of iets anders? Overleg met je docent wat er mogelijk is. Neem je een jaarcontract voor elke week les, dan profiteer je van een aantrekkelijke korting. Daarnaast ontvang je vanaf het 3e kind uit een gezin een korting van € 20,- bij een jaarcontract.

* Als je kunt aantonen dat je studeert, val je in het tarief voor 13 t/m 17-jarigen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Voordat de lessen van start gaan wordt er afgesproken hoeveel lessen je afneemt. De lessen worden gegeven conform de bepalingen van het Muziek Onderwijs Centrum Holten. Deze worden op de website gepubliceerd en bij ondertekening van de lesovereenkomst verstrekt. Klik hier om de bepalingen in te zien.

JEUGDFONDS SPORT&CULTUUR

Voor degenen die een (te) laag inkomen hebben bestaat er de mogelijkheid een tegemoetkomen te ontvangen op de Tarieven. Ga hiervoor naar het gemeenteloket voor verdere informatie. De tegemoetkoming wordt afgehandeld via het Jeugdfonds Sport&Cultuur.

Volg ons

VOLG ONS OP INSTAGRAM EN WEES ALTIJD OP DE HOOGTE VAN EVENEMENTEN EN ANDERE NIEUWTJES. INSTAGRAM