Jeugdcultuurfonds Rijssen-Holten

JeugdcultuurfondsRijssen


Vindt u ook dat ieder kind moet kunnen deelnemen aan cultuur?  De gemeente Rijssen-Holten wel! Daarom is er een Jeugdcultuurfonds Rijssen-Holten opgericht, als onderdeel van het landelijk en provinciaal Jeugdcultuurfonds. Dit fonds heeft als doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om deel te nemen aan culturele en/of kunstzinnige activiteiten. De bijdrage van maximaal € 425,- per kind per jaar is bedoeld voor bijvoorbeeld het betalen van de lesgelden, de aanschaf van materiaal en/of de huur van een instrument.

Voor wie is het Jeugdcultuurfonds bestemd?
Het Jeugdcultuurfonds is bestemd voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen die leven van een inkomen van maximaal 110% van het wettelijk sociaal minimum. Een volledig overzicht van alle spelregels in uw gemeente staat op Jeugcultuurfonds Rijssen-Holten en klik door op uw gemeente.

U kunt zelf geen aanvraag indienen
Een aanvraag kan alleen ingediend worden door een intermediair. Meldt u zich daarom bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verzoek om een aanvraag in te dienen bij het Jeugdcultuurfonds.

Wat doen wij als MOC?
De aanvraag wordt snel behandeld en afgewerkt. Dus, denkt u als ouder/verzorger in aanmerking te komen voor vergoeding van de lesgelden van uw kind(eren), neem dan contact op het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..